انزلی‌پرس – تمرینات پیش‌فصل تیم فوتبال ملوان بندرانزلی برای حضور در فصل جدید لیگ برتر فوتبال ایران، با هدایت مازیار زارع از روز چهارشنبه هفته جاری آغاز خواهد شد.

تمرینات ملوان

به گزارش روابط عمومی باشگاه ملوان بندرانزلی، با تصمیم کادر فنی و تأیید پژمان نوری مدیرعامل باشگاه، بازیکنان این تیم در زمین تمرینی خود گرد هم می‌آیند تا فرآیند آماده‌سازی را برای فصل ۱۴۰۴–۱۴۰۵ آغاز کنند.

مازیار زارع، سرمربی محبوب و انزلی‌چی تیم ملوان، در پنجمین فصل متوالی خود به‌عنوان نفر اول نیمکت، هدایت این تیم را بر عهده خواهد داشت. ملوان فصل گذشته با هدایت او توانست رتبه هفتم جدول را کسب کند و حالا هواداران امیدوارند این روند رو به رشد در فصل آینده نیز ادامه یابد.

شروع زودهنگام تمرینات، نشان از برنامه‌ریزی دقیق و نظم درونی باشگاه دارد؛ اتفاقی که هواداران ملوان همواره آن را از مدیریت و کادر فنی خود مطالبه می‌کنند.

سهام: