لوگو انزلی پرس

رسانه انزلی پرس

5/5
استاندار گیلان: هیچ نانوایی حق تعطیلی پخت نان را ندارد

به گزارش انزلی پرس و به نقل از خبرگزاری فارس.

استاندار گیلان با بیان اینکه خمیر مایه نانوایی‌ها یکی از ملزومات اساسی در گیلان است، گفت:

جهاد کشاورزی مسئول توزیع خمیر مایه در نانوایی‌ها بوده

و باید به درستی در خصوص روند توزیع نظارت کند زیرا کیفیت نان پخته شده در این استان به هیچ‌عنوان مناسب نیست.

نماینده عالی دولت در گیلان با تأکید بر برخورد با نانوایی‌هایی که با جوش شیرین اقدام به پخت نان می‌کنند، افزود:

در برخی مواقع شاهد هستیم که نانوایی‌ها برای پخت نان از جوش شیرین استفاده می‌کنند که این امر علاوه بر کاهش کیفیت نان

مشکلاتی را برای سلامت جامعه ایجاد می‌کند.

به گفته عباسی، دانشگاه علوم پزشکی باید با بازدید از نانوایی‌ها بر روند چگونگی پخت نان نظارت کرده و در صورت تخلف آن را به نهادهای مربوطه و استانداری گزارش دهند.

وی با اشاره به ممنوعیت تعطیلی نانوایی‌ها در تمامی شهرستان‌های گیلان گفت: نانوایی‌ها باید بر اساس میزان فروش نان آرد دریافت کنند و این مهم از قاچاق آرد در حوزه‌های مختلف جلوگیری می‌کند، از این رو در توزیع آرد اختصاص یافته به گیلان باید به مسافرخیز بودن این استان توجه شود و هیچ نانوایی حق ندارد پخت نان خود را تعطیل کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *