انزلی‌پرس – فوتبال انزلی در دهه ۷۰ دوران سختی را پشت سر گذاشت. اما خیلی زود، نسلی طلایی از بازیکنان جوان در ملوان رشد کرد و فوتبال بندرانزلی را به مسیر افتخار بازگرداند.

وقتی جوانان ملوان فوتبال ایران را تسخیر کردند

در تصویر تاریخی بالا، گروهی از بازیکنان جوان تیم فوتبال ملوان بندرانزلی دیده می‌شوند؛ همان‌هایی که چند سال بعد به ستاره‌های لیگ برتر و حتی تیم ملی تبدیل شدند:

  • سید جلال حسینی از دل فوتبال انزلی رشد کرد و بازوبند کاپیتانی تیم ملی ایران و پرسپولیس را بر بازو بست. او با بیشترین تعداد قهرمانی در لیگ برتر، رکوردی تاریخی از خود به‌جا گذاشت.
  • مازیار زارع خیلی زود قلب هواداران ملوان را تسخیر کرد. هواداران به او لقب «قایقران جدید» دادند. زارع پس از درخشش در پرسپولیس، به ملوان بازگشت و این تیم را به عنوان سرمربی از لیگ یک به لیگ برتر رساند.
  • حسن اشجاری نیز با عملکردی چشمگیر از ملوان به ذوب‌آهن رفت و با این تیم به فینال لیگ قهرمانان آسیا رسید. سپس با پیوستن به استقلال، قهرمانی لیگ برتر را تجربه کرد.
  • جواد شیرزاد یکی از مستحکم‌ترین مدافعان فوتبال ایران بود. او پس از سال‌ها بازی در ملوان، پیراهن استقلال تهران را بر تن کرد و در این تیم هم درخشید.
  • محمد غلامی مهاجم بااستعدادی بود که از رضوانشهر به ملوان پیوست و با درخشش در تیم‌های مختلف لیگ برتر، جایگاه خود را تثبیت کرد.

فوتبال گیلان و روزهایی که ستاره‌ها می‌درخشیدند

در کنار این چهره‌های مطرح، بازیکنانی چون مسعود غلامعلی‌زاد، ابراهیم صادقی، مرتضی فلاحتی، محسن گیاهی و دیگر بازیکنان بااستعداد نیز در این تصویر حضور دارند. این قاب، یادگار دورانی است که ملوان با تکیه بر استعدادهای بومی، آینده‌ای روشن برای فوتبال گیلان رقم زد.

غایبان بزرگ این قاب تاریخی

گرچه این تصویر پر از ستاره است، اما جای چند چهره‌ی درخشان دیگر همچون پژمان نوری، سید جلال رافخایی و سعید یوسف‌زاده در آن خالی‌ست. هرکدام از این بازیکنان نیز نقش مهمی در تاریخ پرافتخار ملوان داشتند.

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *