محمود فکری پیشکسوت ارزنده باشگاه ملوان و از بازیکنان شاخص دهه پر افتخار 60 در یادداشتی اختصاصی وضعیت فعلی ملوان را توصیف می کند.
کاش نام ملوان مترادف بود با “ملوان کویر انزلی!”،
آخر در بندر باشی و اینهمه مهجور از خاستگاه هویتی خود؟! چگونه است طی سالهای خشکسالی که قوی سپید در کویر بندر گرفتار بود و هنوز هم هست ناقوس های بندر و پرچم نیالوده به رنگهای مرسوم، به نشانه همدردی با این نگین بندری هرگز به اهتزاز در نیامدند؟
ملوان زاده و فرزند بندر است اما فرزندی که والدینش اورا رها کرده و چون یتیمی در تنهائی و انزوای خود گرفتار آمده است برادرانی داردکه قادر به یک اجماع خانوادگی حتی ساده نیز نیستند برادرانی که تنها به خود و گذشته خود افتخار میکنند و دیگر هیچ!
گذشته از استثناء پژمان و مازیار، هیچ یک از پیشکسوتان بطور جدی و شجاعانه قدمی در راستای سرپا نگهداشتن این قوی همیشه گرفتار و زخمی بر نداشته اند.
امروز در بعضی از نقاط این مملکت که حتی سابقه فوتبال با توپ پلاستیکی را نداشته اند صاحب امکانات و برو و بیائی شده اند و از هر سو برای مطرح کردن آنها بپا خاسته اند.
ملوان یتیم مانده است !
چرا بندر فرزند خود را به تن نگرفته و چون یتیمی مانده از هر سوی رهایش کرده است باید آستین ها را بالا زد از هواداران پر شور گرفته تا پیشکسوتان بی دغدعه باید این فرزند و والده را بهم نزدیک و آشتی شان دهند.
ملوان باید به خانه اصیل و واقعی خود برگردد بندر خانه و زادگاه اصلی ملوان است بندر را میگویم بندری که انزلی است و سازمانش بنادر و کشتیرانی ایران!
در این راه نماینده محترم انزلی که خود فرزند بندر است و هم مدیر بندر و وجهه ای فرا استانی و ملی دارد، بزرگترین و امیدوارکننده ترین عامل انتقال ملوان بندر انزلی به این سازمان میتوانند باشند این شهر کوچک به خیزشی ملی برای نجات قوی مظلوم و همیشه دوست داشتنی دارد!
محتوای خبری بیشتر در انزلی پرس
√ رویدادی ورزشی شهر انزلی
← اخبار و مقالات سایت انزلی پرس
√ تصویر نشریات و مقالات
← اخبار باشگاه ملوان بندرانزلی
√ مستند تاریخ شفاهی ملوان
← اخبار ایران و جهانی در انزلی پرس
√ بیوگرافی چهره ها در بندرانزلی
← گزارش های تصویری بندرانزلی
√ خبرنگاران انزلی پرس
← مستند های انزلی
√ مکان های گردشگری بندرانزلی
← هتل ها رو رستورانهای انزلی