مازیار زارع: ملوان برای شکست فولاد و کسب سه امتیاز به میدان می‌رود

1 دقیقه 40 بازدید

انزلی پرس – مازیار زارع، سرمربی ملوان بندرانزلی، در آستانه دیدار معوقه برابر فولاد خوزستان تأکید کرد شاگردانش با انگیزه بالا و هدف کسب سه امتیاز وارد زمین می‌شوند. او ضمن اشاره به دشواری فشردگی مسابقات و محدودیت زمان ریکاوری،…

انزلی پرس – مازیار زارع، سرمربی ملوان بندرانزلی، در آستانه دیدار معوقه برابر فولاد خوزستان تأکید کرد شاگردانش با انگیزه بالا و هدف کسب سه امتیاز وارد زمین می‌شوند. او ضمن اشاره به دشواری فشردگی مسابقات و محدودیت زمان ریکاوری، فولاد را تیمی قدرتمند دانست و از هواداران ملوان خواست با حضور در ورزشگاه سیروس قایقران، مانند همیشه از تیم حمایت کنند. زارع همچنین شایعات جدایی دو بازیکن ملوان را تکذیب کرد.

فشردگی مسابقات، چالش ملوان برای دیدار با فولاد

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مازیار زارع در نشست خبری پیش از دیدار معوقه ملوان بندرانزلی و فولاد خوزستان از هفته هفتم لیگ برتر فوتبال ایران، درباره شرایط آماده‌سازی تیمش گفت فاصله کوتاه میان مسابقات، فرصت ریکاوری و بازگرداندن بازیکنان به شرایط مطلوب را کاهش می‌دهد.

سرمربی ملوان با اشاره به تأثیر امکانات و کیفیت زمین‌های تمرین بر آماده‌سازی تیم‌ها اظهار کرد ملوان پس از مسابقه قبلی، زمان محدودی برای آماده شدن مقابل فولاد داشته است. به گفته او، تیم چهار روز پس از این دیدار نیز باید مسابقه دیگری برگزار کند و این برنامه فشرده فشار زیادی به بازیکنان و کادر فنی وارد می‌کند.

زارع: در جام حذفی با تیم جوان هم شرکت می‌کنیم

سرمربی ملوان درباره احتمال برگزاری رقابت‌های جام حذفی فوتبال کشور گفت با برگزاری این مسابقات مخالفتی ندارد و در صورت برگزاری، حتی با یک تیم جوان در این رقابت‌ها شرکت خواهد کرد تا شانس خود را برای ادامه مسیر بیازماید.

زارع بار دیگر بر دشواری برنامه فشرده مسابقات تأکید کرد و گفت محدودیت زمان استراحت، آماده نگه داشتن بازیکنان را دشوار می‌کند؛ مسئله‌ای که در کنار شرایط تمرینی تیم‌ها، می‌تواند بر روند آماده‌سازی اثر بگذارد.

تکذیب شایعات جدایی فرحان جعفری و ماهان بهشتی

مازیار زارع در واکنش به شایعات منتشرشده درباره جدایی فرحان جعفری و ماهان بهشتی از ملوان بندرانزلی و مطرح شدن موضوع مبالغ مالی، این اخبار را تکذیب کرد.

او توضیح داد تاکنون صحبتی در این زمینه با باشگاه انجام نشده و موضوع پرداخت پول نیز مطرح نبوده است. به گفته سرمربی ملوان، این دو بازیکن همچنان در اختیار تیم قرار دارند.

سه غایب ملوان مقابل فولاد خوزستان

زارع همچنین درباره وضعیت بازیکنان مصدوم ملوان اعلام کرد مرزبان، عباسی و معامله‌گری به دلیل مصدومیت نمی‌توانند تیم را در دیدار پیش‌رو همراهی کنند.

او با اشاره به فاصله اندک میان مسابقات افزود بازگرداندن بازیکنان مصدوم به شرایط مطلوب برای حضور در رقابت‌ها، در چنین برنامه فشرده‌ای دشوارتر می‌شود.

تمجید سرمربی ملوان از فولاد؛ هدف انزلی‌چی‌ها کسب سه امتیاز

سرمربی ملوان با تمجید از کیفیت فنی فولاد خوزستان، این تیم را حریفی قدرتمند توصیف کرد و گفت فولاد از بازیکنان خوبی بهره می‌برد و کادر فنی قابل احترامی دارد؛ به همین دلیل، مسابقه پیش‌رو برای ملوان آسان نخواهد بود.

با این حال، زارع عملکرد بازیکنانش در دیدار گذشته را عاملی برای افزایش روحیه و انگیزه تیم دانست و تأکید کرد ملوان با تمرکز و آمادگی ذهنی برای کسب نتیجه مطلوب وارد زمین می‌شود.

او در پایان با اشاره به اهمیت امتیازهای این مسابقه گفت هدف ملوان در بازی خانگی مقابل فولاد، کسب هر سه امتیاز است. زارع همچنین از هواداران خواست با حضور در ورزشگاه سیروس قایقران و حمایت از بازیکنان، به تیم کمک کنند تا از این دیدار دشوار با نتیجه‌ای مطلوب خارج شود.

Post Views: 40