انزلی‌پرس – تیم فوتبال ملوان بندرانزلی در دیداری پرگل و تماشایی برابر ذوب‌آهن اصفهان به تساوی ۳-۳ دست یافت و با نمایشی تهاجمی، بازگشتی تماشایی را رقم زد.

دو تیم که پیش‌ از این در لیگ و جام حذفی مقابل هم قرار گرفته بودند، برای سومین بار در فصل جاری به مصاف هم رفتند. دیدار رفت را ذوب‌آهن برد، اما ملوان در جام حذفی انتقام گرفت و نماینده اصفهان را حذف کرد.

ملوان - تراکتور

نیمه نخست بازی کم‌حادثه آغاز شد، اما در دقیقه ۲۵ ذوب‌آهن گل اول را زد. ملوان به بازی برگشت و گل تساوی را به ثمر رساند، ولی قبل از پایان نیمه، قائد رحمتی گل دوم را برای مهمان زد تا ذوب‌آهن با برتری به رختکن برود.

در نیمه دوم، شاگردان مازیار زارع حملات گسترده‌ای را آغاز کردند. با این‌حال، در دقیقه ۵۵ این ذوب‌آهن بود که برخلاف جریان بازی گل سوم را زد و هواداران ملوان را شوکه کرد.

ملوانی‌ها تسلیم نشدند. در دقیقه ۸۳ گل دوم را به ثمر رساندند و چهار دقیقه بعد بازی را مساوی کردند. پس از آن، با انگیزه‌ای بیشتر حمله کردند اما نتوانستند گل برتری را بزنند و بازی با نتیجه مساوی ۳-۳ به پایان رسید.

با این نتیجه، ملوان با ۳۷ امتیاز در رده ششم و ذوب‌آهن با ۳۶ امتیاز در رتبه هفتم جدول باقی ماند.

سهام: