انزلی‌پرس – پیگیری‌های خبرنگار انزلی‌پرس نشان می‌دهد که با وجود اعلام آتش‌بس و آغاز تمرینات برخی تیم‌های لیگ برتری، هنوز هیچ‌گونه تحرک مشخصی در اطراف باشگاه ملوان بندرانزلی دیده نمی‌شود.

بر اساس این گزارش، به نظر می‌رسد ارکان مختلف باشگاه تاکنون تمایلی به از سرگیری تمرینات نشان نداده‌اند. از سوی دیگر، برخی بازیکنان تیم نیز اعلام کرده‌اند که تماس‌های آن‌ها با مدیران و مسئولان باشگاه بی‌پاسخ مانده و همین موضوع بر ابهامات افزوده است.

در روزهای اخیر، شایعاتی درباره واگذاری موقت مسئولیت باشگاه به یکی از نهادهای دولتی شهر مطرح شده، اما انزلی‌پرس تأکید می‌کند که این خبر تاکنون به صورت مستقل قابل تأیید یا تکذیب نیست.

رتبه هفتم ملوان

باشگاه ملوان در سال‌های اخیر با حضور چهره‌هایی مانند اشکان پوررشید، پژمان نوری و مازیار زارع به ثبات نسبی رسیده بود؛ ثباتی که اکنون با شرایط فعلی در هاله‌ای از ابهام قرار دارد. این پرسش مطرح است که آیا ملوان در مسیر بازگشت به دوران بی‌ثباتی قرار گرفته یا این وضعیت تنها یک وقفه موقتی است؟

با وجود نیمه‌تمام ماندن مسابقات لیگ برتر در فصل جاری، اطلاعات دریافتی از منابع نزدیک به باشگاه نشان می‌دهد که تا پیش از تعطیلی رقابت‌ها، تمامی ارکان باشگاه حدود ۵۰ درصد از مطالبات مالی خود را دریافت کرده‌اند؛ موضوعی که می‌تواند به عنوان یکی از نکات مثبت در عملکرد مدیریتی آن مقطع تلقی شود.

سهام: