حادثه امنیتی در بایننس؛ ادعای سرقت ۱.۷ میلیارد دلاری و مسدودسازی ۳ میلیارد دلار دارایی

1 دقیقه 24 بازدید

انزلی پرس – صرافی ارز دیجیتال بایننس، بزرگ‌ترین پلتفرم معاملات رمزارز در جهان، از وقوع یک حادثه امنیتی خبر داده است. بر اساس گزارش‌های منتشرشده، در پی این حادثه ادعای سرقت ۱.۷ میلیارد دلار از دارایی کاربران مطرح شده و…

انزلی پرس – صرافی ارز دیجیتال بایننس، بزرگ‌ترین پلتفرم معاملات رمزارز در جهان، از وقوع یک حادثه امنیتی خبر داده است. بر اساس گزارش‌های منتشرشده، در پی این حادثه ادعای سرقت ۱.۷ میلیارد دلار از دارایی کاربران مطرح شده و بایننس اعلام کرده حدود ۳ میلیارد دلار دارایی دیجیتال را مسدود کرده است. این صرافی همچنین خسارت احتمالی ناشی از این رویداد را حدود ۶.۳ میلیارد دلار برآورد کرده است.

واکنش بنیان‌گذار بایننس به حمله سایبری

چانگ‌پنگ ژائو، از بنیان‌گذاران بایننس، با اشاره به این اتفاق اعلام کرد که به نظر می‌رسد این صرافی هدف یک حمله سایبری قرار گرفته است.

این اظهارنظر در حالی مطرح شده که جزئیات کامل نحوه وقوع حادثه و میزان دقیق دارایی‌های به‌سرقت‌رفته هنوز در گزارش ارائه‌شده مشخص نشده است.

مسدودسازی ۳ میلیارد دلار دارایی دیجیتال

بایننس روز ۲۹ اکتبر اعلام کرد در پی وقوع این حادثه امنیتی، حدود ۳ میلیارد دلار دارایی دیجیتال مسدود شده است. این شرکت همچنین میزان خسارت احتمالی ناشی از حادثه را حدود ۶.۳ میلیارد دلار اعلام کرده است.

بر اساس توضیحات اولیه بایننس، احتمال می‌رود این رویداد با رایانه شخصی یکی از مهندسان شرکت ارتباط داشته باشد؛ موضوعی که بررسی‌های بیشتر درباره منشأ و چگونگی وقوع حادثه را ضروری می‌کند.

با توجه به اختلاف میان ارقام مطرح‌شده درباره دارایی‌های سرقت‌شده، دارایی‌های مسدودشده و خسارت احتمالی، تعیین ابعاد نهایی این حادثه به انتشار اطلاعات تکمیلی از سوی بایننس و نتایج بررسی‌های امنیتی وابسته است.

Post Views: 24